A teljes megjelenéshez ajánlott böngészők: Chrome, Firefox, Edge
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
l02

Érettségi után

megtekintés összesen
látogató online
  • Főoldal / 
  • Beiskolázás / 
  • 9. évfolyam / 
  • Közlekedés ágazat

Közlekedés, szállítmányozás és logisztika ágazati képzés a közlekedés szakmacsoportban

Képzési idő: 4 + 1 év - Intézményi azonosító: 6102, 6103

Vasúti kereskedelmi szakterület - Intézményi azonosító: 6102

Mit szólnál hozzá, ha négy év tanulás után érettségivel és egy szakmával a kezedben már munkába is állhatnál mint vasúti személypénztáros (OKJ 52 841 03)?

Ha Te úgy érzed, hogy jó kommunikációs készséggel rendelkezel, szívesen tájékoztatnád az utazóközönséget, szereted a nyüzsgést, és alkalmasnak éreznéd magad pénzügyekkel kapcsolatos, felelősségteljes munkára, akkor válaszd ezt a képzésünket.

A vasút ösztöndíjszerződésével biztos lehet az elhelyezkedésed, és magas kezdő fizetésre számíthatsz!

A 9. évfolyamtól kezdve készülsz az érettségire és a szakképesítésed megszerzésére. A közismereti tárgyak mellett magas óraszámban tanulod leendő szakmád ismereteit! Érettségi bizonyítványod és szakmád birtokában, középiskolánkban további egy év alatt megszerezheted a jegyvizsgáló (OKJ 54 841 10) szakképesítést!

Vasútforgalmi szakterület - Intézményi azonosító: 6103

Mit szólnál hozzá, ha négy év tanulás után érettségivel és egy szakmával a kezedben már munkába is állhatnál mint váltókezelő (OKJ 52 841 02)? A négyéves képzés keretében megtanulhatod, hogyan szerveződik a vasútforgalom. Tudni akarod, hogyan és mikor szabad egy vonatot elindítani, illetve kíváncsi vagy arra, hogy milyen berendezések gondoskodnak a vasúti közlekedés biztonságáról? Iskolánk saját építésű vasúti szimulátora külön izgalmakat tartogat számodra!

A vasút ösztöndíjszerződésével biztos lehet az elhelyezkedésed, és magas kezdő fizetésre számíthatsz!

A 9. évfolyamtól kezdve készülsz az érettségire és a szakképesítésed megszerzésére. A közismereti tárgyak mellett magas óraszámban tanulod leendő szakmád ismereteit! Érettségi bizonyítványod és szakmád birtokában, középiskolánkban további egy év alatt megszerezheted a vasútforgalmi szolgálattevő (OKJ 54 841 05) szakképesítést!

Merre tovább?
sulivideo
reklámfilm
e-napló
Honvéd Kadét Program
tehetségpont