A teljes megjelenéshez ajánlott böngészők: Chrome, Firefox, Edge
  • Főoldal / 
  • Tudnivalók / 
  • Fontos információk / 
  • Étkeztetés

Étkeztetés

Tájékoztatjuk a Szülőket, hogy az Újszászi Polgármesteri Hivatal gyermekétkeztetés nyilvántartására és számlázására bevezetésre került az elektronikus iMenza rendszer. Az internetes felületen (imenza.hu) egyedi bejelentkezést követően otthonról is több kényelmi szolgáltatás válik így elérhetővé. Többek között lemondhatják gyermekük étkeztetési szolgáltatását, visszakövethetik az eltelt hónapok étkezési adatait, kinyomtathatják a számlát.

A térítési díj kiegyenlítésére Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:

1. Személyesen (készpénzzel, vagy bankkártyával) a Polgármesteri Hivatal Pénztárában:

Hétfő: 8:00-12:00, 12:30-17:00 (a hónap 2. hétfőjén:18:00-ig)
Szerda: 8:00-12:00
Csütörtök: 13:00-15:30
Péntek: 10:00-12:00

2. A kinyomtatott számla banki átutalásával.

3. A 3A Takarékszövetkezetnél vezetett 70300053-11034775- számlára történő személyes befizetéssel a Takarékszövetkezet újszászi és szolnoki fiókjában. Kérjük banki pénztári befizetés esetén a megjegyzésben a diák nevét és a számla sorszámát tüntessék fel!

4. Az iMenza felületen online fizetéssel, más webáruházi vásárláshoz hasonlóan (a rendszer jelenleg aktiválás alatt van, élesítése november közepén várható).

A felületre történő első bejelentkezés e-mail címre érkezett aktiváló e-mail segítségével történik. Az iMenza program használatához elengedhetetlen, hogy részünkre visszajuttassák (óvodatitkár gyűjti, vagy a pénztárban lehet leadni) az e-mail címeket tartalmazó „HOZZÁJÁRULÁSI NYILATKOZAT”-ot, amely itt letölthető. Az első e-mail üzenetben az iMenza rendszer egy egyszer használatos belépési kódot küld amelyet az első bejelentkezéskor meg kell változtatni. Kedvezmény igénybevétele esetén az érvényes igazolásokat, határozatok (rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül; tartósan beteg, vagy fogyatékos; családjában három, vagy több gyermeket nevelnek; nevelésbe vett) másolatát szíveskedjen beküldeni az iskolába vagy az óvodába. Diétás étkezés igénybevétele esetén érvényes szakorvosi (endokrinológus, allergológus, diabetológus, gasztroenterológus) igazolást kérünk csatolni.

Az étkezés kizárólag a kiegyenlített számlák alapján lehetséges. Az étkezést az azt megelőző munkanap 12:00 óráig lehet lemondani! Amennyiben nem tudták lemondani, lehetőségük van elvinni.

Az online felület használatával kapcsolatban és egyéb kérdés esetén készséggel állunk szíves rendelkezésükre.

Tisztelettel:

Újszászi Polgármesteri Hivatal
5052 Újszász Szabadság tér 1.
56/550-022 (a Pénztárt kell kérni!)
penzugy@ujszasz.hu
sulifilm
Merre tovább?
sulivideo
e-napló
e-Ügyintézés
Honvéd Kadét Program
tehetségpont
Microsoft innovatív iskola