A teljes megjelenéshez ajánlott böngészők: Chrome, Firefox, Edge
  • Főoldal

Fontos dátumok

augusztus 12. szerda

Javítóvizsgák: augusztus 25. 8:00 (írásbeli) és augusztus 26. 8:00 (szóbeli)
Tanévnyitó: szeptember 1. 8:00

 

Rózsa Imre-díj

augusztus 5. szerda

Rózsa Imre-díj 2020

 

Jelentkezz!

július 16. csütörtök

Logisztikai technikus Érettségi levelező tagozaton

 

Álláshirdetés

július 15. szerda

A Rózsa Imre Technikum a következő oktatói állásokra várja a jelentkezőket:

  • - Matematika-fizika (matematika-bármely, fizika-bármely) szakos középiskolai tanár
  • - Angol nyelv szakos középiskolai tanár
  • - Német nyelv szakos középiskolai tanár (részmunkaidőben)
  • - Testnevelés szakos középiskolai tanár
  • - Gépészmérnök szakmai tanár (elmélet, gyakorlat)

 

Nyári ügyintézés

július 10. péntek

Tisztelt Szülők, kedves Tanulók!

A nyári szünetben tanulói ügyintézésre július 13-tól augusztus 31-ig minden héten szerdán 8:00 - 12:00 óra között van lehetőség.

 

Trianon 100

június 9. kedd

A 2019-2020-as tanévben is megemlékeztünk 1920-as trianoni békeszerződés aláírásának évfordulójáról. Az országgyűlés 2010-ben a nemzeti összetartozás napjává nyilvánította ezt a napot. A rendkívüli helyzetre való tekintettel egy filmösszeállítással emlékeztünk meg a kerek 100 évvel ezelőtti eseményekre. A film elkészítésében szerepet vállaltak a 11. évfolyam diákjai Kosaras Attila vezetésével, valamint Bíró-Müller Gabriella és Balog Zoltán tanáraink koordinálásával.

Trianon 100

 

Tájékoztató a középfokú iskolai beiratkozásról

június 4. csütörtök

Az általános iskola a 2019/2020-as tanév befejezését követően a középfokú iskolába felvételt nyert tanuló általános iskolai bizonyítványának másolatát elektronikus úton eljuttatja az érintett tanuló szülője vagy törvényes képviselője részére.

A középfokú iskolába felvételt nyert tanuló szülője vagy törvényes képviselője útján az iskolába személyesen vagy elektronikus úton is beiratkozhat.

Elektronikus beiratkozás esetén a Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer (a továbbiakban: KRÉTA) üzemeltetője a KRÉTA e-Ügyintézés felületén 2020. június 15-től biztosítja a szülő vagy törvényes képviselő részére, hogy a középfokú iskolába felvételt nyert tanuló adatait beküldhesse a középfokú iskola részére a „Beiratkozás középfokú intézménybe” (BKI) folyamat segítségével. Személyes beiratkozásra 2020. június 22-én 8.00-16.00-ig van lehetőség.

A középfokú iskola lehetőséget biztosít arra, hogy amennyiben a szülő vagy a törvényes képviselő a beiratkozásra rendelkezésre álló időben a KRÉTA használatával nem tudja megküldeni a beiratkozáshoz szükséges adatokat, akkor a személyi azonosításra alkalmas iratokat a 2020/2021-es tanév első napján is bemutathassa a középfokú iskolában.

A tanuló a diákigazolvány igénylésére vonatkozó kérelmét (a Nemzeti Egységes Kártyarendszer adatlapot is beleértve) szülője vagy törvényes képviselője útján az igénylési cím megjelölésével a beiratkozást követően, későbbi időpontban is benyújthatja az iskolához.

 

Pályaorientáció

május 14. csütörtök

A szakmai képzéseinkhez pályaorientációs filmekből és játékos feladatokból álló "csomagot" állítottunk össze az általános iskolások és az érettségi utáni képzések iránt érdeklődők számára, melyet a Beiskolázás / Pályaorientáció menüpontban találnak meg.

 

Vezetői program

május 8. péntek

A Szolnoki SZC Rózsa Imre Középiskolája és Kollégiuma intézményvezetői beosztásának ellátására beérkezett pályázat vezetői programja megtekinthető.

 

Rendkívüli felvételi

május 7. csütörtök

Tisztelt Szülők, felvételiző Tanulók!

Középiskolánk rendkívüli felvételi eljárást hirdet a 2020/2021-es tanévre. További információk a Beiskolázás / Felvételi menüpont alatt találhatók.

A Beiskolázás menün belül az érettségi utáni képzésekhez és a szakmunkások 2 éves érettségire felkészítő képzéséhez is megtalálhatók az információk és a jelentkezési lapok.

 

Ballagás

április 29. szerda

Kedves Ballagó Diákok!

Hagyományos ballagási ceremónia helyett most az iskolában töltött négy év örömét kell a szívetekben útravalóul vinnetek. Nem kicsi gazdagság ez, hiszen az iskolaidő megannyi veletek történt élménye örökre a tiétek marad. Építsetek ezekből az örömévekből sikeres és boldog jövőt! Kívánok nektek a magam és az iskola összes dolgozója nevében elérendő célokat, terveitek megvalósításához pedig kitartást!

Árvai Alíz

igazgató

 

E-beiratkozás

április 29. szerda

Tisztelt Szülők, felvételiző Tanulók!

A 2020/2021-es tanévre felvett diákok szülei az elektronikus ügyintézés lehetőségét használva is elindíthatják a beiratkozásukat. Intézményünkbe 2020. június 19-ig van arra lehetőség, hogy a szülők online módon küldjék be előzetesen a gyermek adatait. Az elektronikus beiratkozás folyamatát az itt letölthető tájékoztató segíti.

 

Vizsgákkal kapcsolatos információk

április 26. vasárnap

Tisztelt Szülők, kedves Vizsgázók!

Az érettségi vizsgákkal kapcsolatos információk - többek között a vizsgák szervezéséről, időpontjáról - az Oktatási Hivatal honlapján megtekinthetők. Az érettségi utáni képzések szakmai vizsgáival kapcsolatban pedig a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal honlapján tudnak tájékozódni. Az iskolánkra vonatkozó egyéb tudnivalókról a tanulók osztályfőnökükön keresztül értesülnek.

Az érettségizők hamarosan elektronikus vizsgabehívót kapnak, amely tartalmazza vizsgáik időpontját és pontos helyét.

 

Gyermekétkeztetés

április 7. kedd

Szolnok Megyei Jogú Város Intézményszolgálatának tájékoztatója a gyermekétkeztetés területén szükséges intézkedésekről - itt letölthető.

Szülői nyilatkozat a gyermekétkeztetés igénybevételéről: .pdf, .doc

 

Fotópályázat - A tavasz otthonról

április 3. péntek

A tavasz otthonról

Egy szép fűszál, netán a napfelkelte, esetleg a délutáni fények a kertben, az ablakból?

Készíts egy fotót otthon, és küldd el a rikk.fotopalyazat@gmail.com címre!

Határidő: április 24.

 

A Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei eredményei

április 3. péntek

Szakgimnáziumi kategóriában a 9. osztályosok között 1. helyezett Bálint Orsolya (9.b), a 11. osztályosok között pedig szintén 1. helyezett lett Jedlóczki László (11.d).

Felkészítő tanárok: Gintlné Nagy Melinda és Kállóné Szabó Erzsébet tanárnők

Gratulálunk az eredményekhez!

Bálint Orsolya Jedlóczki László

 

Pályázati felhívás

március 20. péntek

A Szolnoki Szakképzési Centrum a szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény 46. § (3)–(4) bekezdése alapján pályázatot hirdet a Szolnoki SZC Rózsa Imre Középiskolája és Kollégiuma igazgató (intézményvezető) beosztásának ellátására.

A pályázat benyújtásának részleteiről bővebben a Pályázati felhívásban tájékozódhat.

 

Digitális oktatás

március 16. hétfő

Kedves Tanulók!

A digitális oktatás iskolánkban a Microsoft Office 365 programcsomaggal valósul meg, amiben a Teams modult használjuk.

Az osztályokhoz és az adott tantárgyakhoz rendelt csoportok kialakítása megtörtént. A tanítás időtartama alatt kötelesek vagytok nyomon követni az aktuális tanulói csoportot. A tananyagot ezen a felületen keresztül kapjátok és a számonkérés is itt zajlik. Ha problémátok van, keressétek az osztályfőnököt.

Belépni az alábbi felületen tudtok: Office 365.

Árvai Alíz

igazgató

 

A koronavírus elleni védekezés további intézkedései

március 15. vasárnap

Tisztelt Szülők!

A 1102/2020. (III. 14.) Korm. határozat alapján 2020. év március hónap 16. napjától a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben történik.

A digitális munkarend olyan módon kerül meghatározásra, hogy annak keretében:

  • - a tananyag kijelölése, a tanulási folyamat ellenőrzése és támogatása a pedagógusok és a tanulók online vagy más, személyes találkozást nem igénylő kapcsolatban történik,
  • - így a tananyag tantermen kívüli, digitális munkarend keretében történő átadása alkalmas a tanuló tanulmányi követelményeinek teljesítésére.

Ennek érdekében:

  • - a 2020. év március hónap 16. napjára vonatkozó órarendváltozás lesz, mely szerint az első és a második tanítási óra elmarad, s a harmadik tanítási órától az órarendnek megfelelően folytatódik a tanítás, tantermen kívüli digitális munkarendben,
  • - valamint a tantermen kívüli digitális munkarenddel kapcsolatosan 2020. év március hónap 16. napján, hétfőn a harmadik tanítási órától kezdődik a tanulók tájékoztatása az osztályfőnökök, a szaktanárok útján.

Árvai Alíz

igazgató

 

Járványügyi tájékoztató

március 12. csütörtök

A kialakult egészségügyi járványhelyzetre tekintettel a legfrissebb, hiteles információk az alábbi linkre kattintva érhetők el: koronavirus.gov.hu.

A Kormány 2020. március 11-én az egész országra vonatkozóan veszélyhelyzetet hirdetett ki. A kormányrendelet a Magyar Közlöny 2020. évi 39. számában jelent meg.

Magyarország Kormánya a kihirdetett veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről is rendeletet alkotott, amely a Magyar Közlöny 2020. évi 40. számában található.

Kérjük, kísérjék figyelemmel a legfrissebb és hivatalos információkat!

 

Előzetes felvételi rangsor

március 11. szerda

Tisztelt Szülők, felvételiző tanulók!
Elkészítettük az előzetes felvételi rangsorokat, amelyeket a Beiskolázás / Felvételi menüpont alatt találhatnak meg.

 

Szónoki verseny

március 11. szerda

Tegnap zajlott le a szónokverseny szóbeli fordulója. A helyezettek:

I.Nagy Rebeka Hanna 14.l
II.Csontos Krisztián 12.d
III.Nagy János 12.d

Hanna a városi ünnepségen, Krisztián pedig a iskolai rendezvényen adja majd elő beszédét. Minden versenyzőnek gratulálunk!

Köszönjük Bogárné Simon Klára és Gonda Adrienn részvételét a zsűriben.

A Szónokverseny 2020 résztvevői

 

Környezetvédelmi vetélkedő

március 3. kedd

Múlt hét csütörtökön szerveztük meg a környezetvédelmi vetélkedőnket, a Microsoft Innovatív Iskola keretében. Az eredményhirdetés ma történt meg. A végeredmények:

I.10.c, 10.b osztályok
II.10.d, 9.a osztályok
III.9.b, 9.c osztályok

A versenyző osztályok egy oklevelet és rengeteg csokit vehettek át a szervezőktől. Gratulálunk!

Köszönjük szépen Dobozi Róbert polgármester úrnak és Pap Gábor úrnak, hogy online bejelentkezésükkel színessé és érdekessé tették a vetélekedő megnyitóját!

Környezetvédelmi vetélkedő 1. Környezetvédelmi vetélkedő 2.

 

Nyári összefüggő szakmai gyakorlat

február 27. csütörtök

A 2020-as tanév nyári összefüggő szakmai gyakorlattal kapcsolatos információi és dokumentumai megtalálhatók az Érettségi előtt és Érettségi után menüpontokban.

 

Szónokibeszéd-író pályázat

február 10. hétfő

Szónokibeszéd-író pályázat

 

Környezetvédelmi videópályázat

február 6. csütörtök

Környezetvédelmi videópályázat

 

Az 1. félév vége

január 18. szombat

Az 1. félév vége

 

Felvételi - 2020. január 18. 10:00

január 6. hétfő

Tisztelt Szülők, felvételiző Tanulók!
A felvételi eljárásról a "Beiskolázás/Felvételi" menüpontban tájékozódhatnak. A január 18-ai Központi írásbeli felvételivel kapcsolatos tudnivalók itt találhatók.

Felvételi - 2020. január 18.

 

Diákközgyűlés

december 13. péntek

December 13–án Szolnokon a Városháza dísztermében Szolnok város polgármestere, Szalay Ferenc és diákplogármestere, Háló Dániel köszöntötte a város 18. életévét betöltött diákjanak képviselőit. Ezt követően a diákközgyűlésen vettek részt a küldöttek, melyen iskolánkat Rácz Márkó képviselte.

Diákközgyűlés 01 Diákközgyűlés 02 Diákközgyűlés 03

 

20. éve a NATO-ban

december 11. szerda

Első helyezés! Szuper! Gratulálunk Nektek! Büszkék vagyunk Rátok!
Felkészítő tanár: Bozorádi János

November végén tudomást szereztünk a versenykiírásról, melyről Bozorádi János tanár úr tájékoztatott bennünket. Gyorsan hozzá is kezdtünk a felkészüléshez. Mindenkinek hoznia kellett egy házi dolgozatot, és mivel ezek jól sikerültek, a helyi fordulóból sikeresen a döntőbe jutottunk, méghozzá a legjobb 7 közé. Megkaptuk a segédanyagot a további munkához. December 9-én, hétfőn korán reggel indultunk el Budapestre a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központba. A megmérettetés 10 órakor vette kezdetét, a megnyitón Sipos Gábor nyugállományú ezredes, valamint a Magyar Ifjúsági Atlanti Tanács alelnöke, Debrenti Félix köszöntötte a megjelenteket. Az első fordulóban az otthon elkészített prezentációt kellett beadni, amire az iskolai NATO-felmérést készítettük diákokkal és tanárainkkal. A második forduló egy totóval folytatódott, a harmadik ehhez hasonló volt. A negyedik rész: a „vita”, mely lényegében eldöntötte a verseny végkimenetelét. Végül egy puzzle-t kellett kiraknunk, mely során egy harci járművet kellett felismerni. Az eredményhirdetést minden csapat feszült figyelemmel várta. Nagyon megörültünk az első helyezésünknek. Összegezve elmondhatjuk, hogy rendkívül jól éreztük magunkat, és nagyon sokat tanultunk.

A 12. a osztály versenyző tanulói

NATO verseny 2020 - a csapat NATO verseny 2020 - az oklevél

 

Teremdíszítő verseny

december 7. szombat

Teremdíszítő verseny

 

Pizsiparty

december 7. szombat

Pizsiparty

 

Versszínház

november 30. szombat

Versszínház 2019

 

Matematika verseny

november 27. szerda

Matematika verseny 2019

 

Készülünk az Adventre

november 27. szerda

Készülünk az Adventre 2019

 

Miniszteri Elismerő Oklevél

november 21. csütörtök

Kasza Ágnes tanárnő 2019. október 21-én Prof. dr. Palkovics László innovációs és technológiai minisztertől az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át kiemelkedően eredményes szakmai tevékenysége elismeréseként.

Ági 1990. augusztusától dolgozik iskolánkban, 2011-től szakmai munkaközösség-vezető. 2013-ban a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara felkérte, hogy működjön közre a Közlekedési ágazat kerettantervének fejlesztésében. Részt vett a kerettantervek lektorálásában és validálásában is, valamint megbízást kapott a Vasúti személyszállítási ügyintéző OKJ-s képzés írásbeli és szóbeli tételeinek elkészítésére. A Nemzeti Tehetség Program keretében 2015 óta ír és valósít meg sikeres pályázatot. Ennek keretében a tehetséges vasutas tanulókkal terepasztalt építenek. Sikeresen készített fel tanulókat az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyre, akik sok, dobogós helyezést szereztek meg. Folyamatosan képzi magát a tehetséggondozás és a szakmai területen.

A tantestület nevében szívből gratulálunk a megérdemelt elismeréshez!

 

26. Újszászi Dalostalálkozó

novenber 18. hétfő

Iskolánk citeracsoportja 2019. november 9-én részt vett a 26. Újszászi Dalostalálkozón.

Citeracsoport 2019 Emléklap a 26. Újszászi Dalostalálkozóról

 

Mézes nap

november 14. csütörtök

Mézes nap 2019

Idén sem maradt el iskolánkban a már hagyománynak számító "Mézes reggeli", mellyel 2019. november 14-én ismételten csatlakoztunk az „Európai Mézes Reggeli” programhoz. Célja az egészséges életmód népszerűsítése, figyelemfelhívás a reggeli fontosságára és az egészségünk szempontjából is fontos mézre. A program keretén belül tanulóink mézes kenyeret reggeliztek, és különböző fajtamézeket kóstolhattak, miközben kisfilmekből bepillantást nyerhettek a leggyakoribb hazai mézfajtákba és a méhészetbe.

 

A Nyílt nap programja - november 15. péntek

november 14. csütörtök

Nyílt nap - 2019. november 15. - szakmai órák Nyílt nap - 2019. november 15. - közismereti órák

 

Mézes reggeli

november 13. szerda

November 14-én csütörtökön 8:40-től Mézes reggeli az aulában. Szuróczki-Sztrunga Zsanett tanárnő jóvoltából kóstolhattok vajas mézes kenyeret, mézes teát és különböző fajtamézeket. Várunk mindenkit szeretettel!

 

A Pályaorintációs nap képei

november 13. szerda

A Pályaorientációs napról készült képek megtekinthetők a galériában.

 

Enni ezerrel

november 12. kedd

Iskolánk 45 tanulója és 5 pedagógusa vett ma részt a NÉBIH (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal) és a Kossuth-díjas Csík Zenekar által szervezett „Enni ezerrel?” rendezvényen, a Szolnoki Városi Sportcsarnokban. Az interaktív koncert a tudatos vásárlás fontosságára, a kevesebb élelmiszer és csomagolási hulladék termelésre, valamint az élelmiszeripar környezetszennyező hatásaira is felhívta a figyelmet. Fontos információkat kaptunk az élelmiszerek tárolásáról és eltarthatóságáról is. Az eseményen a Csík Zenekar dinamikus előadásában hallhattunk népzenéket és ismert magyar zenei feldolgozásokat. A koncerthangulatot megkoronázta, az együttes legismertebb feldolgozása a „Most múlik pontosan”. A Vígszínház színészével, Vecsei H. Miklóssal kiegészülve, nagyon mai, modern hangvételű volt ez a délelőtti program, anekdotákkal, némi prózával, kvízzel és rengeteg jó zenével.

NÉBIH Csík koncert 01 NÉBIH Csík koncert 02 NÉBIH Csík koncert 03 NÉBIH Csík koncert 04

Végül egy szám mely mindezt összefoglalja: Csík Zenekar feat Nébih: Enni ezerrel

 

A november 8-ai Nyílt nap képekben

november 9. szombat

A november 8-ai Nyílt napról készült képek megtekinthetők a galériában.

 

Új ösztöndíjasunk

november 9. szombat

Mozsár Péter

Mozsár Péter, iskolánk 9.a osztályos tanulója. Tanulmányait az osztály orientációs csoportjában folytatja. Szeptemberben pályázott a Lippai Balázs esélyegyenlőségi ösztöndíjra, amit meg is nyert. A díjátadásra 2019. október 25-én díszes ünnepélyen került sor a budapesti Stefánia Palotában. A pályázati lehetőségre Peti figyelmét Bozorádi János tanár úr és az iskola vezetése hívta fel. A pályázat megírásában osztályfőnöke, Kollár Eszter segítette. Reméljük, hogy később más szorgalmas és a szakmájuk iránt érdeklődő tanulók is bátran pályáznak majd!

 

A Nyílt nap programja - november 8. péntek

november 5. kedd

Nyílt nap - 2019. november 8. - szakmai órák Nyílt nap - 2019. november 8. - közismereti órák

 

Nyílt napok

november 4. hétfő

Iskolánk november 8-án és 15-én pénteken 8 órától nyílt napot rendez. Szeretettel várjuk az érdeklődő gyerekeket és szüleiket!

 

Beiskolázási tájékoztató

október 27. vasárnap

A 2020/2021-es tanév beiskolázási tájékoztatója itt megtekinthető, bővebben a Beiskolázás menüpontban is elérhető.

 

Őszi szünet

október 17. csütörtök

Október 24-25: tanítás nélküli munkanap
Őszi szünet: október 26 - november 3.
Első tanítási nap: november 4. hétfő

 

Helyesírási verseny

október 10. csütörtök

Helyesírási verseny 2019

 

Vasúti szimuláció

október 10. csütörtök

A Tran-Sys Kft. a múlt héten beüzemelte iskolánkban a vasúti szimulációs berendezést. A rendszer valós forgalmi szituációkat képes bemutatni, kezelni. Kiválóan használható a vasútforgalmi szolgálattevő képzésben. Kedvezményesen 10 millió forintos beruházás, GINOP 6.2.3.

Vasúti szimulációs berendezés

 

Diákönkormányzat

október 9. szerda

Az idei tanévben megújult az iskolai Diákönkormányzat!

Feladatunk, hogy képviseljük a diákok érdekét, és egy olyan légkört teremtsünk az iskolánkban, ahová jó bejönni.

Elnök: Rácz Márkó 12.b osztály
Elnök helyettes: Kállai Elizabet 12.d osztály
Titkár: Mezei József 12.b osztály
Kollégiumi képviselő: Lehoczky Tamás 12.d osztály

Gyűléseinket minden szerdán a nagyszünetben (12:25) tartjuk a 34-es Kémia teremben.

Októbertől megalakult a Zöld DÖK is, amellyel fontos feladatunk az iskolai környezet szebbé tétele, rendben tartása.

Diákönkormányzat 2019

 

Szülői értekezlet - október 8-9.

október 3. csütörtök

Szülői értekezlet 2019. október

 

Megemlékezés - október 6.

október 03. csütörtök

Megemlékezés az aradi vértanúkról

 

Zenei Világnap - október 1.

szeptember 30. hétfő

Zenei Világnap 2019

 

Fotópályázat - Kattintsunk a nyárra

szeptember 24. kedd

A "Kattintsunk a nyárra" iskolai fotópályázat eredményei:

I.Endrődi Szabolcs 12.c: Őrző szemek
II.Takács Dávid 14.l: Szörfözés
III.Hajdú Nóra 9.c: Vasutasnak lenni jó

Gratulálunk a díjazottaknak!

I. Endrődi Szabolcs 12.c: Őrző szemek II. Takács Dávid 14.l: Szörfözés III. Hajdú Nóra 9.c: Vasutasnak lenni jó

 

Agrárinnovációs Roadshow

szeptember 19. csütörtök

Agrárinnovációs Roadshow

"Ismerd meg a modern agrárium világát, fedezd fel a benne rejlő karrierlehetőséget!"

A 12. évfolyam tanulói a "Hello Modern Agrárium" Roadshow-n vettek részt szeptember 18-án. Helyszín: Szolnoki Szakképzési Centrum TISZK AULA

 

Verébavató

szeptember 12. csütörtök

Verébavató

 

Szülői értekezlet - szeptember 11. szerda

szeptember 6. péntek

Szülői értekezlet 2019

 

Tankönyvosztás

augusztus 28. szerda

Ebben a tanévben is a középiskolák kilencedik évfolyamán tanuló valamennyi diáknak ingyenesen jár a tankönyv (térítésmentes). A középiskola 10-11-12. évfolyamán tanuló azon diákok, akik az elmúlt évekhez hasonlóan államilag támogatott (ingyenes) tankönyvre jogosultak, e jogosultságukat igazolniuk kell. Az erről szóló igazolásokat a tankönyvek átvétele előtt a titkárságon le kell adni. Az ingyenes tankönyv azoknak jár, akik jogosultsága 2019. október 1-jén is fenn áll!

Igazolás lehet:
- a Magyar Államkincstár által kiadott igazolás 3 vagy több gyermekről,
- a Magyar Államkincstár által kiadott igazolás emelt családi pótlékról,
- az önkormányzat által kiadott igazolás rendeszeres gyermekvédelmi támogatásról.

Azon tanulók, akiknek a tankönyvért fizetniük kell, a csekket a tankönyvek átvételekor kapják meg a tankönyvfelelős tanártól. A befizetési határidő: szeptember 15.

A fizetés történhet banki átutalással is a számlán található KELLO bankszámlára (64400068-30107825-11100049). Kérjük, az utalás „közleményében” feltétlenül adják meg a kifizetendő számla számát és a diák nevét, oktatási azonosítóját!

A tankönyvek osztása a kilencedikesek számára szeptember 2-án, a felsőbb évesek részére pedig 3-4-5-én történik, évfolyamonként.

 

Felnőttoktatás

augusztus 23. péntek

Felnőttoktatás I. Felnőttoktatás II. Felnőttoktatás III.

 

Fotópályázat - Kattintsunk a nyárra

augusztus 23. péntek

Fotópályázat - Kattintsunk a nyárra

 

Előző tanév

A lap tetejére

 

| naptár | térkép | e-napló | facebook | kapcsolat | oldaltérkép |