A teljes megjelenéshez ajánlott böngészők: Chrome, Firefox, Edge
  • Főoldal

2017 / 2018

Tanévnyitó - szeptember 3. 8:00

augusztus 29. szerda

Tanévnyitó

 

Gyászjelentés

augusztus 23. csütörtök

Vincze Zoli bácsi

 

Zoli bácsitól augusztus 28-án, 13 órakor veszünk végső búcsút az újszászi temetőben.

Fontos dátumok

augusztus 21. kedd

Javítóvizsgák: augusztus 27. 8:00 (írásbeli) és augusztus 28. 8:00 (szóbeli)
Tanévnyitó: szeptember 3. 8:00

 

Felnőttoktatás

július 4. szerda

Megjelent a Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum új felnőttoktatási kínálata.

 

KELLO tájékoztatás

július 4. szerda

A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. az alábbi tájékoztatást tette közé:

Tájékoztatjuk Önöket, hogy azon tartozó fizetős tanulók részére, akik a korábbi tanévekben nem fizették ki a tankönyveik árát, illetve a 2018/2019-es tanévben a tankönyvrendelési felületünkön „Szülő/Gondviselő fizet” fizetési státuszra vannak beállítva, tankönyvrendelési igényüket rendszerünk érvényteleníti, tehát kiszállítás sem fog történni. A számlatartozások kifizetésének érvényes beérkezési ideje 2018. július 15. Az ezt követően beérkező kifizetések esetén az érintett tanulók részére az iskola segítségével lehetőség van pót vagy évközi tankönyvrendelésre.

A befizetés az alábbiak szerint történhet:

1. Banki utalással, amelynél a közlemény rovatban a tanuló nevének és oktatási azonosítójának kell szerepelnie annak érdekében, hogy a befizetést pénzügyi osztályunk azonosítani és könyvelni tudja. Számlaszám: 64400068-30107825-11100049

2. Szülői weboldalunkon keresztül bankkártyás fizetéssel (MasterCard, Maestro, Visa), egy rövid regisztrációt követően, amely itt elérhető.

Amennyiben a fent jelzett időpontig a fennálló tartozás nem kerül kiegyenlítésre, a szülőnek egyénileg kell gondoskodnia gyermeke tankönyveinek beszerzéséről. Az egyéni beszerzésre lehetőséget biztosítunk a webshop.kello.hu oldalunkon keresztül, valamint személyesen a Kódex Tankönyvcentrumban (1054 Budapest, Honvéd u. 5.) és a Kódex Könyvesboltban (1085 Budapest, József Krt. 63.).

 

Nyári szünet

június 12. kedd

Nyári szünet

 

Honvédelmi verseny

május 28. hétfő

A május 25-én megrendezett Honvédelmi versenyen iskolánk fiúcsapata 1. helyezést, a lányok csapata második helyezést ért el! A versenyzőknek és felkészítőiknek, valamint a szervezőknek gratulálunk és köszönjük!

A fiúcsapat - 1. hely A lánycsapat - 2. hely

 

Rendkívüli felvételi

május 22. kedd

Tisztelt Szülők, felvételiző tanulók!
Középiskolánk négy tagozaton hirdet rendkívüli felvételi eljárást a 2018/2019-es tanévre. További információk a Beiskolázás / Felvételi menüpont alatt találhatók.

 

Honvédelmi verseny - május 25.

május 17. csütörtök

Honvédelmi verseny 2018

 

OSZTV eredmények

április 13. péntek

Ismét kiemelkedően szerepeltek vasutas tanulóink az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen. A döntőben a 14.v osztályból két tanuló vett részt.

Nyeste Balázs vasúti személyszállítási ügyintéző tanuló 2. helyezést ért el (csak 4 ponttal lemaradva az első helyről, amely csupán fél százalékot jelent, tehát nagyon szoros eredmény született) és Cseri Dávid vasútforgalmi szolgálattevő tanuló 6. lett.

Az első három helyezettet jelentős pénzjutalomban és különböző ajándékokban részesítették. A legnagyobb jutalom számukra viszont az, hogy teljes felmentést kaptak a szakmai vizsgarészek alól, OKJ-s bizonyítványukba jeles osztályzat lesz bejegyezve. Ezen kívül Balázs a belföldi személypénztári szakvizsgát is megszerezte, ami azt jelenti, hogy akár azonnal munkába állhat a MÁV-Startnál.

Gratulálunk a versenyzőknek!

Felkészítő tanárok: Kasza Ágnes, Muzslainé Raj Bernadett és Jenes Ferenc

 

Sajtóközlemény

április 11. szerda

A Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum "Közelebb az iskolához - közelebb az élethez" című átfogó intézményfejlesztési projektje, a GINOP-6.2.3-17-2017-00036 azonosító számú nyertes pályázata a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg 549,97 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével. A projekt célja tanulóink alapkészségeinek fejlesztése, az iskolai teljesítmény növelése, a korai iskola elhagyás csökkentése tagintézményeinkben. Bővebben...

 

Kazinczy-verseny

március 20. kedd

A "Szép Magyar Beszéd" verseny megyei fordulóján Bolyós Liliána Szilvia 2. helyezést ért el. Ezzel továbbjutott az országos fordulóra, amely Győrben április 20-22-én lesz.

Felkészítő tanár: Tóth Péterné

 

A Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei eredményei

március 13. kedd

Szakközépiskolai kategóriában a 9. osztályosok között 5. Kiss Imre (9.b), 13. helyezett Kanalas Sándor (9.c), a 10. osztályosok között pedig 1. helyezett Nagy János (10.d).

Felkészítő tanárok: Jánosiné Tóth Erika, Kállóné Szabó Erzsébet és Kovács Nándorné

Gratulálunk az eredményekhez!

Nagy János

 

Szónoki verseny

február 13. kedd

Szónoki verseny 2018

 

Rózsa-napok

február 2. péntek

Rózsa-hét Rózsa-napok

 

Adománygyűjtés

december 20. szerda

Adománygyűjtés

 

Karácsonyi jótékonyság

december 7. csütörtök

Jótékonyság Iskolai Karácsony

 

Pályázat - Az én karácsonyi történetem

november 23. csütörtök

Pályázat - Az én Karácsonyi történetem>

 

Diákparlament

november 30. csütörtök

Diákparlament

 

Pályázat - Készíts 2018-as naptárt!

november 17. péntek

Pályázat  - Készíts 2018-as naptárt!

 

A nyílt nap programjai

november 16. csütörtök

Nyílt nap 2017

 

Nyílt napok

november 7. kedd

Iskolánk november 10-én és 17-én pénteken 9 órától nyílt napot rendez. Szeretettel várjuk az érdeklődő gyerekeket és szüleiket!

 

Honvédelmi, rendészeti verseny

szeptember 13. szerda

Honvédelmi, rendészeti verseny 2017 1. Honvédelmi, rendészeti verseny 2017 2.

Iskolánk összetett honvédelmi és rendészeti versenyt szervez, melynek célja a katonai és a rendészeti pálya iránti érdeklődés felkeltése. Nyolcadikosok jelentkezését várjuk, 5 fős csapatokban. A verseny időpontja: október 19.

| versenykiírás | jelentkezési lap |

 

Előző tanév

Következő tanév