A teljes megjelenéshez ajánlott böngészők: Chrome, Firefox, Edge
  • Főoldal / 
  • Beiskolázás / 
  • 9. évfolyam / 
  • Vasútforgalom

Vasútforgalmi szolgálattevő technikus - 5 1041 15 08

Képzési idő: 5 év

Érdekel a vasúti közlekedés? És azt tudtad, hogy a vasútnál nagy a munkaerőhiány? Ha igen, akkor mindenképp olvass tovább!

Vasútforgalmi szolgálattevő technikusként részt veszel a vonatok közlekedésének szervezésében, irányíthatod a vonatok fogadását és indítását. Mindezek mellett, ha a nem riasztanak el a kihívások, jó vagy a problémák megoldásában, szereted a földrajzot és az informatikát, akkor ezt a szakmát Neked találták ki!

Vasúti szimulációs berendezés

Részt vehetsz a terepasztalunk építésében, az új vasúti biztosítóberendezés-szimulációs rendszerünkön felelősségteljesen begyakorolhatod, hogy mit kell tenned majd valós vonatforgalmi helyzetekben. 5 év tanulás után végzettségeddel a kezedben hosszú távú, kiszámítható és biztos munkalehetőség vár Rád, sőt! Már tanulmányi időd alatt is pénzt kereshetsz, hiszen, ha jók a jegyeid, ösztöndíjat is kaphatsz! Ingyen utazás Neked és közeli hozzátartozóidnak!

Mindennapjaidat jól megtervezheted, ugyanis leendő műszakos munkarendedből kifolyólag sok szabadidőd is lesz. Középiskolánk e képzési területen is igen nagy múltú, biztos lehetsz benne, hogy korszerű tudás birtokába kerülsz majd!

Esetleg messziről jössz? Kollégiumunk az iskola épületének része, így ha kilépsz a tanteremből, már ott is vagy.

Vezetőállás Vasutas terem

Végezetül tekints meg egy rövid videót a képzésről!