A teljes megjelenéshez ajánlott böngészők: Chrome, Firefox, Edge
  • Főoldal / 
  • Bemutatkozás / 
  • Középiskolánk / 
  • Kollégium

Kollégium

A korszerű kollégiumpedagógiai elvek figyelembevételével épült 60 férőhelyes kollégiumunkban 6 fős szobákban kapnak elhelyezést, otthont a jelentkező diákok. Az iskola épületével egy zárt folyosó köti össze az épületet. A korszerű kiszolgáló helyiségek, a rendezett környezet, udvar, sportpályák, a gondozott park kellemes közérzetet biztosít minden tanulónknak és ide látogatónak.

A kollégiumunkba felvett tanulók több megyéből jelentkeztek, és várhatóan a jövőben is érkeznek a jó hírnevünk miatt, amelyet a tanulóink terjesztenek. A felvett tanulók Jász-Nagykun-Szolnok megye egész területéről, Heves, Pest, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyékből érkeztek és érkeznek, hozták és hozzák el az ottani szokásokat.

A kollégium tanulmányi munkája, szervezettsége igazolja, hogy a kollégiumi tanulók tanulmányi átlaga néhány tizeddel mindig jobb az iskolai átlagnál, a bukott tanulók száma fele, vagy annál is kevesebb az iskolához képest. A továbbtanulók száma jelentős. A tanulás mint fő szempont és feladat mellett igen gazdag sportolási, kulturális lehetőséget is biztosítunk tanulóinknak. Így érthető, hogy miért szeretik második otthonukat, amely minden igényüket kielégíti.

Kollégiumi szoba Kollégiumi társalgó 1. Kollégiumi társalgó 2.