A teljes megjelenéshez ajánlott böngészők: Chrome, Firefox, Edge
  • Főoldal / 
  • Tudnivalók / 
  • Fontos információk / 
  • Étkeztetés

Étkeztetés

Tájékoztatjuk a Szülőket, hogy az Újszászi Polgármesteri Hivatal a gyermekétkeztetés nyilvántartására és számlázására az iMenza rendszert használja. Az internetes felületen (imenza.hu) egyedi bejelentkezést követően otthonról is lemondhatják gyermekük étkeztetési szolgáltatását és kinyomtathatják a számlát. A felületre történő bejelentkezés email címre érkezett aktiváló e-mail segítségével történik. Az üzenetben az iMenza rendszer egy egyszer használatos belépési kódot küld, amelyet az első bejelentkezéskor meg kell változtatni.

A térítési díj kiegyenlítésére Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:

Kedvezmény igénybevétele esetén az érvényes igazolások, határozatok (rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül, tartósan beteg, vagy fogyatékos, családjában három vagy több gyermeket nevelnek, nevelésbe vett) másolatát szíveskedjen beküldeni az iskolába vagy az óvodába.

Diétás étkezés igénybevétele esetén érvényes szakorvosi (endokrinológus, allergológus, diabetológus, gasztroenterológus ) igazolást kérünk csatolni.

Az étkezés kizárólag a kiegyenlített számlák alapján lehetséges. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az étkezési napot megelőző munkanap 12:00 óráig lehet érvényesen étkezést lemondani. Lemondott étkezés esetén a jegyeket minden esetben le kell adni! Amennyiben már nem tudták lemondani az étkezést úgy azt lehetőség van elvinni.

Minden hónap végén a penzugy@ujszasz.hu címre küldött emailben újra meg kell rendelni az étkezést a következő hónapra!

Az online felület használatával kapcsolatban és egyéb kérdés esetén készséggel állunk szíves rendelkezésükre:

Újszászi Polgármesteri Hivatal
5052 Újszász Szabadság tér 1.
56/550-022 (Pénztár mellék)
penzugy@ujszasz.hu

Emellett a térítési díj kiegyenlítésére lehetőség van:

1. Személyesen a Polgármesteri Hivatal Pénztári nyitvatartási idejében:

Hétfő: 13:00 - 16:30
Szerda: 8:00 - 12:00
Péntek: 8:00 - 10:00

2. A TAKARÉKBANK-nál vezetett 70300053-11034775-00000000 számlaszámra történő átutalással vagy személyes befizetéssel a diák nevének és a számla sorszámának feltüntetésével.

Az iMenza program használatához elengedhetetlen, hogy a Polgármesteri Hivatalba (a Pénztár irodába), az iskolába vagy az óvodába visszajuttassák az e-mail címeket tartalmazó „HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT”-ot.

Tisztelettel: Újszászi Polgármesteri Hivatal

Étkezés