A teljes megjelenéshez ajánlott böngészők: Chrome, Firefox, Edge
  • Főoldal

Felvételi tájékoztató

november 12. péntek

Megjelent a Szolnoki Szakképzési Centrum Pályaorientációs kiadványa a 2022/2023-es tanévhez, a táblázatra kattintva pedig iskolánk képzéseiről és a felvételiről tájékozódhatnak.

SZSZC Pályaorientációs kiadvány 2022/2023
Képzéseink 2022/2023

 

Futsal körzeti döntő

november 9. kedd

Futsal körzeti döntő, Mezőtúr 2021

Iskolánk tanulói a 9-11. évfolyamos diákok képviseletében a Mezőtúri futsal körzeti döntőn vettek részt, ahol a kiváló teljesítménnyel beharcolták magukat a megyei döntőbe.

Csapattagok: Kovács Péter Sándor 9.c, Ledacs-Kiss Bence 10.d, Alföldi Alex Tibor 11.a, Kaló László 11.a, Kenéz Dániel Sándor 11.b, Kiss Balázs 11.b, Rab Alexander 11.b, Szrapkó László 11.b. Felkészítő tanár: Mészáros Csaba

Gratulálunk Nekik!

 

Nyílt napok

november 3. szerda

Tisztelt érdeklődők!

A kialakult járványügyi helyzet miatt a jelenléttel meghirdetett nyílt napjaink elmaradnak.

 

Országos Haditorna Verseny 2021

október 9. szombat

Országos Haditorna Verseny 2021 - III. hely

Iskolánk honvédelmi csapata 2021. október 6-án részt vett az Országos Haditorna Verseny Megyei Döntőjén, ahol 3. helyezést ért el. Gratulálunk a versenyzőknek: Pásztor Bence (11.b), Mádi Zsombor (11.a), Törőcsik Hódos (11.b), Bogdán Milán (11.a), Köböl Richárd (11.a). Szép volt, fiúk!

Felkészítőik voltak: Fuxreiter András, Ágotai Emese, Mészáros Csaba, Péter Tamás, Urbán László, Turza Róbert

 

Gyermekétkeztetés

szeptember 9. csütörtök

Tisztelt Szülők!

A gyermekétkeztetés megrendeléséhez a hozzájáruló nyilatkozat visszaküldése mellett fontos, hogy a penzugy@ujszasz.hu címre küldött emailben is jelezzék igényüket, feltüntetve a gyermek nevét, osztályát és azt az időpontot, amely naptól az étkezést kérik! Minden hónap végén újra meg kell rendelniük az étkezést emailben a következő hónapra! További információk a Tudnivalók / étkeztetés menüpontban.

 

Szülői értekezlet

szeptember 7. kedd

Szülői értekezlet 2021

9. évfolyam: szeptember 8. 17 óra

12. évfolyam: szeptember 8. 17 óra

További évfolyamok: szeptember 15. 17 óra

 

Rózsa Imre Alapítvány - Díjátadó

szeptember 1. szerda

Alapítványi díjátadó 2021 Sebőkné Kiss Mercédesz

A 2021/2022-es tanév megnyitása keretében került sor középiskolánk Rózsa Imre Alapítványának ünnepélyes díjátadására. Az idei a 27. díjátadó volt az alapítvány történetében (három évben nem volt pályázó). Az 59-dik díjazottunk Sebőkné Kiss Mercédesz, aki a Debreceni Egyetem Bölcsészettudomány Karán szerzett humán-fejlesztés szakképzettséget közösségszervezés alapszakon. Az Alapítvány pályakezdési ösztöndíját Kovács Nándorné igazgatónő adta át.

Kedves Mercédesz! A továbbiakhoz sok sikert és jó egészséget kívánunk!

 

Tanévnyitó

augusztus 25. szerda

Tanévnyitó 2021/2022

 

Iskolai oltás

augusztus 19. csütörtök

Tisztelt Szülők!

Közeledik az iskolakezdés, amelyet ezúttal is a koronavírus-járvány közepette kell terveznünk, hiszen a vírus még itt van és nem kizárt egy negyedik hullám sem.

Magyarország sikeresen legyőzte a harmadik hullámot, a többi európai országot megelőzve elérte a lakosság – és köztük a pedagógusok, oktatók – magas átoltottságát, sőt júniusban az elsők között tette lehetővé a 12 éven felüli tanulók számára is a védőoltást. Ennek köszönhetően már jóval biztonságosabb a mostani iskolakezdés. A 12-17 év közötti korcsoport átoltottsága már igen magas, közel 200 ezren jelentkeztek oltásra és több mint 80%-uk fel is vette azt. Az internetes regisztráció és az időpontfoglaló továbbra is folyamatosan nyitva áll a diákok oltására. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja a diákok beoltásának.

Mindemellett a kormány úgy döntött, hogy a tanévkezdésre az iskolákban azon tanulók számára is megszervezi az oltás lehetőségét, akiknek az elmúlt hetekben bármilyen okból nem volt alkalmuk az internetes regisztrációra és az oltásra.

Kérjük, hogy a mellékletben szereplő tájékoztató szerint juttassa vissza az iskolába a jelentkezési lapot augusztus 24-ig.

Együttműködését előre is köszönöm!

Kovács Nándor Józsefné

igazgató

Tájékoztató szülők számára
Tájékoztató nagykorú tanulók számára
Hozzájáruló nyilatkozat az oltási kampányhoz
Jelentkezési lap

 

Előző tanév

A lap tetejére

 

| facebook | térkép | naptár | e-napló | teams | kapcsolat | oldaltérkép |